fredag 5. april 2013

L`Orèal Melbourne Fashion Festival 2013

Energi fra Australia!

Her er en liten smakebit på hva våre kollegaer i Dulux/Australia har gjort sammen med designerne Kirrily Johnston og Camilla Franks, for å promotere Dulux under L’Oreal Melbourne Fashion Festival.Ved å ta utgangspunkt i kles kolleksjonene har de skapt energifylte rom på en helt ny måte.

Fra klærnes detaljer/farger og mønster kommer det helt nye vegg dekorer frem.

Den litt asiatiske touchen kommer godt fremi silkestoffene modellen har på seg. Den gule lekre fargen gir symbol på noe keiserlig. G0.09.85 i Pearl (glans 15) vil vi anbefale for samme touch. Sengen og linjene er trukket opp som broderi på veggen. Her i farge B8.50.20.
Tekstiler med florale mønster gir en følelse av noe feminint og skjørt.


Den mer minimalistiske/retro følelsen i rommet under henter sin inspirasjon fra den blonde modellen. Lerrets stoffer i myk kvalitet og krittede klassiske detaljer gir rommet en feminin følelse. Fargen som er brukt på veggene heter FN.02.85.


Leken mellom mørkt og lyst (se og Switching off i Colour Future 2013) ser vi her i en ytters feminin touch. Kontrasten mellom det mørke og lyse brytes opp av kobbertonen som modellen bærer i sin kjole.
Ekstra forsterket blir det også i den gustavianske dobben fra smykket.
Tomme rammen er en sterk trend nå, og passer godt sammen med de gyldne tonene.
Sort ON.00.15 mot lyse vegger FN.02.85. Hvis en ønsker litt skimmer kan en bruke gull i dobben. Eller bruk en ren farge E4.20.60.
For den tøffe effekten til slutt. Bland ut en sorte fargen med vann, pass på så det ikke blir for mye. Tape opp, mett med grunnfargen. La tørke. Bruk en fin svamp når du legger den på.Den frekkeste av alle rommene har hentet sin inspirasjon fra noe for fremstår som veldig eksotisk og friskt. Fjær, blåtoner og lek med smykker gir et helt unikt romsett.
Her er U5.19.25 benyttet til den friske blå veggen. Deilig å se noe nytt og lekent.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar