tirsdag 5. mars 2013

Kampanje på interiørmaling NÅ

Planer om å male hjemme? Stikk innom din nærmeste forhandler – der er det akkurat nå en kampanje på interiørmaling sammen med sparkel og dør-/list maling. Du kan oppnå gode kjøp akkurat nå.

Kampanjen fås hos alle Nordsjös forhandlere. Din forhandler finner du her.

De vakre veggene fortjener vakre detaljer og den beste malingen fortjener den beste sparkelen. Nordsjös produkter er som skapt for hverandre og alle Nordsjös produkter er skapt for, og optimalisert i forhold til hverandre. Det beste resultatet får du derfor når Nordsjös produkter brukes sammen.


Et bra underlag er nøkkelen til et flott resultat. Det gjelder både vegg, tak, dør, list og panel.


Velg type Inova maling etter hvilken overflate du skal male

INOVA XTRAMATT
Dyp og dempet! En helmatt maling som gir en dyp og dempet overflate. Den dødmatte finishen fremhever fargen. Inova Xtramatt er avtørkbar med fuktig klut til tross for sin helmatte flate. Godt egnet til soverom og stue.

INOVA SILKEMATT
Matt og myk! Men ikke xtramatt. Den gir et mykt og matt utseende. Den er meget godt egnet til bruk i rom med middels krav til vaskbarhet, egner seg til hele huset.

INOVA PEARL
Skinnende ren! Dette er Inova-varianten med litt glans. Brukes mest i rom der krav til vaskbarhet er høy, som for eksempel barnerom, entré og kjøkken.


INOVA SAND
Liv og struktur! Innholder sandlignende partikler som gir en levende overflatefinish – som en lett pusset mur. Mal med rull eller pensel, og skap den struktur du ønsker. Den er ripebestandig og lett vaskbar. Like pen i stuen, som på soverommet.


INOVA METALLIC


En utrolig flott maling i flere metallic nyanser. Gull, sølv, bronse, kobber etc.

Malt med INOVA METALLIC GULL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar