tirsdag 19. februar 2013

TAUPE Colour Collection by Nordsjö

Taupe henter sine farger og inspirasjon fra naturen. Dens deilige mulvarpsfarger er som hentet fra moder jord. Rolig og avbalansert.
Vi i Nordsjö har etterstrebet å finne en pallett som er dette uttrykket verdig.


Inspirasjon har vi hentet fra de mørkeste mørke fargene, som Dark Taupe til de lysere variantene Deep Taupe og Powder Taupe. Alle burde finne sin farge her. Enten en ønsker et klassisk hjem eller et mer moderne preg.

Dark Taupe, Natural Taupe og Taupe er klassike lekre farger.
De vil passe sammen med alt fra mahogny mørke arvegods til de lekreste lysekroner og sølvrammer.

Dysty Taupe, Powder Taupe og Deep Taupe har en hang mer mot det Greige, men har likevel den naturlige jordgløden som greige mangler. Greige vil alltid bevege seg mer mot leire og ha et mye mer grått preg. Det er derfor Taupe i sitt varme uttrykk passer perfekt på våre vegger her oppe i Norden.

Soft Taupe, Suede Taupe og Quite Taupe er alle farger som passer godt til et mer moderen uttrykk. Fargene har litt mer kulør i seg. Soft Taupe er den hviteste av fargene og passer perfekt sammen med mørke detaljer som ståldetaljer i et hjem. Stilen som vi finner i Home and Cottage, Living og Studio Slettvoll samt Halvor Bakke sin nye møbelserie vil passe perfekt til de brune gyldne fargene fra treverket i drivved og tekstilene med lin og ull.
Som en deilig kokong vi veves inn i vil disse fargene omfavne oss og gi oss ro og velvære. Lykke til med malingen!

Se mer inspirasjon på www.taupe.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar