fredag 14. desember 2012

Hvilket fuglehus ønsker du deg til jul - GIVE AWAY

Årets farge 2013 er mottatt med stor iver i markedet. I forbindelse med lanseringen av Årets farge 2013 Indigo vil vi gjerne gi noen av våre følgere en liten give-away malt i årest farge eller tilhørende Key Colours.

Tendensene for 2013 viser bruk av mer farge i vårt hjem der Årets farge 2013 er hovedfargen, og i tillegg følger en hel kolleksjon med fargepaletter som enkelt lar seg kombinere.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i vår GIVE-AWAY - er å legge igjen en kommentar i dette blogginnlegget under. Husk å legge igjen din epostadresse og navn, slik at vi kan kontakte deg om du vinner!

Fuglehus nr 1 - Hvit med malte rundinger og bark på tak
PS! Årets farge i bakgrunnen :-)

Fuglehus nr 2 - Dørmatte av fjær og bark på tak

Fuglehus i ulike varianter
 Nr 3 kirke, Nr. 4 småhus med bark på taket og Nr 4. umalte/skap ditt eget uttrykk

Vi trekker vinneren fredag om 1 uke og vinneren vil bli kontaktet via mail. Det er derfor viktig at mailadressen legges til i kommentarfeltet under.

Husk å skrive hvilket fuglehus du vil ha i kommentarfeltet, og si gjerne litt om hvor du vil henge det evt. om du vil foreta en "oppussing" og hvilke farger du vil bruke. Hvilket fuglehus ønsker du deg til jul?

LYKKE TIL!!

Vinnerne er trukket, og fuglehus er snart underveis i posten :-)
Takk for deltakelsen!

4 kommentarer:

 1. Fuglehus nr1. Vil henge den utenfor barnerommet
  Hilsen,
  LInap3(a)yahoo.com

  SvarSlett
 2. Da må det bli en liten kirke. Som jeg ville ha hengt i epletret, ved siden av staburfugleburet til min kjære nabo. Hun er 80 år og hun steller med små fuglene hele året. Til glede for oss som kan se på fuglene hele dagen. Kirken skulle jeg malt eggehvit med gull dekor, taket i skifergrått. Staburet er malt hvit med grønn/turkis dekor. Og dette passer fint mellom våre rørosrøde hus. I to store eplehager.
  Mvh Turid tu-oest@online.no

  SvarSlett
 3. Elsker nr 2! Synes det er så koselig med dørmatte av fjær. Snuppa ville likt veldig godt og bruke den ute ved lekestua:D Håper hun vinner!
  Klem Shaina
  me_shaina(A)yahoo.com

  SvarSlett