torsdag 17. januar 2013

Trend: Collective Passion

Energisk, Samlende, Spontan, Kollektiv, Transparent

Fargekolleksjonen Collective Passion fremstår som en flokk med fugler som raskt endrer destinasjon fra et sted til et annet. Alltid sammen, men i nye former og forbindelser. Slik kan en si at denne dynamiske og lekne paletten har tatt form. Vi lever i dagens samfunn med glede over å kunne delta, med det som vi er mest opptatt av til enhver tid.

- Ikke en monoton flate men farge som flyter inn i hverandre.
Fargene D8.65.67 (orange) og Z0.20.60 (rosa) passer perfekt til den myke kalkede hvite overflaten, ON.00.90 og den varme gråtonen C8.05.55. Legg merke til at de sterke fargene ikke er heldekkende. Dermed blir de fluoriserende fargene enda mer energiske.


Collective Passion innbyr til å leke med farger.
Her har lar vi fargene Z2.06.85, E4.05.85 og H2.15.85 smelte sammen.


Flere tøffe overganger. Denne gangen har vi malt en rufsete kant og farger som ikke er ton i ton. Stemningen i rommet blir tøffere og mer moderne. Fargene vi har brukt fra bunnen og opp er: ON.00.63, V0.07.80 og ON.00.90.


Himmelen virker aldri kald eller monoton. Og det er fordi det er aldri en farge, men flere farger sammen. Her har vi malt himmelen opp på vegen. Fargene U5.44.35 og S1.38.5 gir en spennings og dybde til veggen. De rolige hvite og Greige fargene er en fin motvekt for å unngå en for kald følelse.


La fargene bli en del av husets struktur. Fremhev de bærende elementene. Bruke farger for å fremheve og viske ut. Lek med overflater, som her hvor en har brukt en stor flate til en energisk fargeflyt. Nærmest som et kunstverk å regne. De gule fargene leker sammen og utfyller hverandre. G1. 57.79 og H2.15.85. Den oransje fargen D8.65.67 gir tyngde og binder det hele sammen.


Lek deg med farger. Her har vi laget helt rette streker med farge. *Når fargene går litt inn i hverandre som her oppleves ikke kontrastene så harde. Den varme fargen C4.50.50 mot
den kjølige Z0.20.60 gir og en spennende flyt og lek.

*rette streker: mal farge 1. la den tørke. Tape opp, og mal over tapen med farge 1. tørk. Mal deretter opp i feltet hvor du skal ha farge 2. mal litt inn på tapen. Tørk. 
Når du så drar av er det en perfekt snorrett kant.Collective Passion fargepalett med tilhørende fargekoder.
Inngår i trendboken Colour Futures 2013.
Fargene og malingen fås hos våre forhandlere over hele landet.

Lurer du på hvorfor fargekodene ser annerledes ut enn hos noen andre leverandører?
Vårt fargesystem gir oss tilgang på mange flere farger enn de som kun benytter NCS-koder,
derfor benytter vi fargekodene fra Acomix fargesystem. 
Det gir deg som kunde et større utvalg farger å velge i. 
Vi har selvsagt alle farger i NCS-systemet i tillegg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar