mandag 8. oktober 2012

Konkurranse - Vinn maling til ditt idrettslag

Vinneren er kåret: Det ble Hordbø Idrettslag som vant med flest liker og deler. Gratulerer!

Nordsjö Norge ønsker i vår kampanjeuke Lets Colour å gi bort maling til et idrettslag for dugnad og oppussing av egne lokaler, klubbhus eller uteområder.

Vi gir derfor ditt idrettslag for barn og ungdom mulighet til å være med i trekning av 50 liter Nordsjö maling. Malingen må dere hente selv hos en av våre forhandlere etter nærmere avtale med oss.

Nordsjö maling er produsert av verdens største malingsprodusent. AkzoNobel ønsker velkommen det ansvar vi har for å bidra til en lysere mer holdbar fremtid. Vi vil skape en verden der maling og fantasi går hånd i hånd med en bedre miljø og der grønt er mer enn en farge. Denne holdningen og filosofien påvirker alt vi gjør. Vi strever etter å gjøre en virkelig forskjell gjennom våre produkter, samholdsaktiviteter og gjennom hvordan vi håndterer vår virksomhet, og vi inspirerer andre til å gjøre det samme.

Vi ønsker derfor å gi noe tilbake til idrettslag som gir mange mulighet til å drive idrett og aktiviteter, og dermed inspirere både unge og gamle. Vi vet at dette er et stort arbeid som er drevet av engasjerte mennesker. Det liker vi!

Ønsker dere å være med på dette?
Send oss logo til ditt idrettslag på mail til berit.lunde@akzonobel.com så skal vi legge dette inn i vårt album på vår facebook-side der alle kan være med å stemme på eget idrettslag. En "liker" eller "deler" på logo av deres idrettslag teller som en stemme. I løpet av arbeidsdagen legger vi ut logoene inn i vårt album slik at medlemmer og supportere kan gå inn og like/dele.   Det gjelder å involvere så mange som mulig for å få best resultat og komme så raskt som mulig i gang.
Konkurransen avsluttes mandag 15. oktober kl. 09.00.

Hvordan få tilgang til klubbens logo?
På egne nettsider legges det ofte inn logo helt øverst. På mange nettsider kan du høyreklikke og deretter laste ned logoen. Send den da til berit.lunde@akzonobel.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar